CAKE TREND DERGİSİ SAYI :7 EYLÜL-EKİM 2018 SAYISI

CAKE TREND DERGİSİ SAYI :7 EYLÜL-EKİM 2018 SAYISI

Yeni Ürünİndirimli Ürün Stokta Var
Ürün Kodu:1919
Birim:Adet

Cake Trend’in sonbahar temalı 7. sayısında, pastacılık alanında kendinizi geliştirebileceğiniz, farklı süsleme teknikleri ile hazırlanmış model ve tarifler sizleri bekliyor. Yapım aşamalarının adım adım, fotoğraflarla ve uygulamalı olarak anlatıldığı Cake Trend’te püf noktaları, şablonlar, dekor & styling önerileri, yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz farklı fikirler ve daha pek çok faydalı bilgi var. Ayrıca röportaj, haber, yerli & yabancı koleksiyonlar, yarışmalar ve etkinliklerle ilgili merak ettiklerinizi de sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Bu sayıdaki teknikler:

İzomalt, mermer ve beton doku teknikleri, figür modelleme, yenilebilir kağıt ile gül yapımı, nilüfer çiçeği modelleme, dantel tozu ile dantel dekoru yapımı, ağaç doku efekti, 3D cake traşlama, cake pops, 3d flamingo figürü yapımı, royal icing, yenilebilir kağıt ile baskılı dekorlar hazırlama, airbrush ve fırça ile boyama teknikleri, pandispanya ve ganaj tarifi, cheescake ve granola tarifleri

Yapım Aşamaları:

  • Tuba Geçkil-Sonbahar Şekeri-Portakal Kız Yapımı (Kapak Pastası) - (İleri Seviye)
  • Sinem Umdu- Modern Wedding Cake – (Orta Seviye)
  • Aslı Aydın Pirinç – Dantelli Nişan Pastası – (Başlangıç Seviye)
  • Özge Bozkurt – Düğün Pastası – (Orta Seviye)
  • Tuba Geçkil - 3D Kurukafa Halloween Pasta – (Orta Seviye)
  • Burcu Atasoy - Dondurmalı Cake Pops - (Başlangıç Seviye)
  • Özlem Demirtuğoğlu- Aloha, Flamingo Cake (Orta Seviye)
  • Olesia Gül– Royal Icıng Kurabiyeler – (Orta Seviye)
  • Özge Kocaer – Viskili Doğum Günü Pastası – (Orta Seviye)
  • Pınar İshakoğlu – Amore Polenta Cake
  • Chef Rafet İnce - Raw Cheese Cake ve Granola Tarifi

Ürün Seçenekleri:


AYNI GÜN
KARGO

%100
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

GÜVENLİ
ALIŞVERİŞ

ETKİN
MÜŞTERİ HİZMETLERİ