CAKE TREND DERGİSİ SAYI:6 HAZİRAN-TEMMUZ 2018

Ürün Kodu:1919
Birim:Adet
Stok Bilgisi:Stokta Var

Cake Trend 6. Sayı (2018 Haziran-Temmuz / Yaz)

 

Cake Trend’in rengarenk ve deniz temalı 6.yaz sayısında, pastacılık alanında kendinizi geliştirebileceğiniz, farklı süsleme teknikleri ile hazırlanmış model ve tarifler sizleri bekliyor. Yapım aşamalarının adım adım, fotoğraflarla ve uygulamalı olarak anlatıldığı Cake Trend’te püf noktaları, şablonlar, dekor & styling önerileri, yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz farklı fikirler ve daha pek çok faydalı bilgi var. Ayrıca röportaj, haber, yerli & yabancı koleksiyonlar, yarışmalar ve etkinliklerle ilgili merak ettiklerinizi de sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Bu sayıdaki teknikler:

Aiabrush ile boyama teknikleri, yaprak jelatin ile süs yapımı, yenilebilir kumaş ile dekor teknikleri, yenilebilir kağıt ile kelebek yapımı, butter cream ile çiçek yapımı, ağaç doku efekti, 3D Pasta kaplama, stencil ile dekor yapımı, yabani çiçek ve şakayık yapımı, ganaj tarifleri, yenilebilir yaprak varak ile dekor tekniği,

Yapım Aşamaları:

  • Duygu Tuğcu – Yaz Temalı Pasta- (Kapak Pastası) - (Orta Seviye)
  • Pınar Aran- 3D Doğum günü Pastası – (İleri Seviye)
  • Havva Bayar – Denizkızı Yapımı – (İleri Seviye)
  • Özge Bozkurt – Düğün Pastası – (Orta Seviye)
  • Betül Tekin – Yenilebilir Kumaş ile Kutlama Pastası – (Orta Seviye)
  • Özlem Demirtuğoğlu- Yenilebilir Kağıt ile Kelebek Yapımı (Orta Seviye)
  • Mine Eneş – Fransız Makaron – (Orta Seviye)
  • Özlem Sur Yürekli – Gökkuşağı Unicorn Pasta – (Orta Seviye)
  • Yudum Erkli - Red Velvet Cupcake
  • Zübeyde Saraçoğlu – Fındıkpare
  • Fatoş Yağcı – Galeta Unlu Pasta
20,00 TL
18,00 TL
20,00 TL

Ürün Seçenekleri:

  • Standart  18,00 TL 20,00 TL