SEKER&SUGAR DANTEL TOZU 200 GR
Birim:Adet
YAPILIŞI:
*ŞEKER SUGAR DANTEL TOZUNDAN MİXER YA DA KARIŞTIRABİLECEĞİNİZ BİR KABA DÖKÜN
*ÜZERİNE 40/45 DERECE ILIK SU İLAVE EDİN..50 GR DANTEL TOZU İÇİN 50 GR SU
*KREMAMSI BİR KARIŞIM ELDE EDENE KADAR ORTA HIZDA YAKLAŞIK 2 DK KARIŞTIRIN
*KARIŞIMI SPATULA YARDIMI İLE DANTEL ŞABLONU ÜZERİNE HAFİF BASINÇ VE YATAY HAREKETLERLE YAYIN
*ŞABLONUN EŞİT MİKTARDA DOLDUĞUNDAN EMİN OLMAK İÇİN KARIŞIMI SPATULA İLE DÜZELTİN VE KENARDAKİ FAZLALIKLARI ALIN
*ODA SICAKLIĞINDA (%60 NEM ORTAMINDA) 3 SAAT KURUMAYA BIRAKIN.EĞER ORTAMDAKİ NEM FAZLA İSE KURUMA SÜRESİ UZAYABİLİR.ALTERNATİF OLARAK 80 DERECEDE 10 DK YADA 120 DERECEDE 6 DK FIRINLAYARAK KURUTUN
*DANTEL HAMURU KURUDUĞUNDA ŞEKLİN BAŞ TARAFINDAN KALDIRARAK BİR PARÇA AYIRIN
*ŞABLONU MASAYA TERS ÇEVİRİN VE SPATULA İLE ŞEKLİN ÜZERİNE BASTIRARAK ŞABLONDAN DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE AYIRIN
*İSTERSENİZ SUDA ÇÖZÜLEN TOZ BOYALAR İLE DANTEL HAMURUNU RENKLENDİREBİLİRSİNİZ